77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

שניצל חזה עוף עם תירס אפוי בקלי קלות

מצרכים

500 ג"ר חזה עוף טחון

שקית תירס קפוא 800 ג"ר(להפשיר חצי שעה במסננת)

2 ביצים

 מלח,פלפל שחור גרוס

כף שמן להוסיף לעיסה

לציפוי

פרורי לחם וקצת שומשום

2 כפות שמן למריחה על התבנית

אופן ההכנה

לטחון את הבשר עם שתי כוסות  גרגרי תירס.(במגימיקס) או בטוחן בשר

להוסיף את יתר החומרים,

לתת לעיסה לנוח חצי שעה,

למרוח שמן בתבנית

לקחת כדור מהעיסה לגלגל בפרורי לחם

להניח את הכדור על התבנית ולמעוך באצבעות לצורת שניצל

לאפות בחום 200 מעלות 10 דקות להפוך לעוד 10 דקות

ולאכול בתאבון.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת