00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

צרכנות לילדים ולגדולים : צרכנות, גידול ילדים, מתכונים, אירועים, ביקורת מסעדות ועוד...

נרשמים לבלוג
  • נרשמים לעדכונים ונשארים מעודכנים קוביה בצד..

פוקאצה אבוקדו ופסטו כוסברה וחמניות

בסדנת שמן אבוקדו של שף יאיר פיינברג, למדתי להכין פוקאציות אבוקדו ופסטו כוסברה וחמניות

להלן המתכון ותמונות:

החומרים:

5 גר שמרים יבשים או 15 גר שמרים טריים (של שמרית -לשמור בפריזר)

300 גר מיים

500 גר קמח

5 גר מלח

30 גר שמן אבוקדו

ובנוסף: שמן לעבודה, שמן זית, מלח גס, רוזמרין, שום - לתיבול הבצק

אופן הכנה:

מערבבים את השמרים עם המיים. מניחים לנוח דקה. מעבירים לקערת לישה גדולה, מוסיפים את שער החומרים ולשים רבע שעה בעזרת וו לישה.מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומנפחים אותו בחדר כשעה, או במקרר עד למחרת. לשים שוב את הבצק, לישה של כשלוש דקות.

מחלקים את הבצק  ל-4 כדורים, ומעבירים למגש משומן. מכסים בניילון נצמד ומחוררים אותו. מתפיחים כחצי שעה. פותחים כל כדור בצק ידנית ומניחים את העלה על נייר אפיה. יוצרים בעלה, בעזרת קצות האצבעות,שקעים.

מתבלים במעט שמן אבוקדו במלח גס, עלי רוזמרין קצוצים ושום קצוץ או כתוש.

מברישים את הבצק בשמן מתובל.

אופים עד להזהבה בתנור שחומם ל-280 מעלות כ15 דקות (תלוי בתנור).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל juli1974 אלא אם צויין אחרת