33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

סופגניות אורז ממולאות בשוקולד-ארנצ`יני

01/12/2010
סופגניות אורז ממולאות בשוקולד-ארנצ`יני

המתכון הזה למדתי מויויאנה חברתי האיטלקייה שהכרנו בילדותינו כשהיינו שכנות באיתיופה שם שם אבי ואביה היו שליחים של המדינה
(הם של איטליה ואנחנו ברור של ישראל)

לפני מספר שנים באה עם אימא לבקר אותנו הביקור היה בחנוכה והיא הכינה לנו את הסופגניות האלה.
חלקם מלאה בפירלנים שוקולד וחלק בביבי מוצרלה   שהמתכון בקישור 

המתכון ל20 סופגניות 

20 פירלנים שוקולד מריר או חלב (קטנים)
1 ספל אורז עגול לסושי או אורז לריזוטו
1 +½ כוס מים
1 כוס שמנת לבישול 
כף חמאה 

להמיס חמאה בסיר בעל תחתית עבה , להוסיף את האורז ולטגן מעט .
להוסיף כוס מים וכוס שמנת להרתיח ולבשל על להבה קטנה כחצי שעה .

להעביר לקערה ולהוסיף 

כף וחצי חומץ אורז
2 כפות סוכר 
קורט מלח
1 ביצה 

לערבב לתערובת אחידה ולא דביקה . להניח במקרר לשעה.

לערבב היטב.

בידיים רטובות וליצור כדורים לשטח את הכדור ולהניח במרכז שוקולד לסגור ולגלגל לכדור יפה
(ממש כמו קובה)להניח על מגש מכוסה בניר אפיה . לקרר במקרר כחצי שעה .

לחמם שמן בסיר טיגון עמוק 
ל
הכין בקערה עם 3 ביצים טרופות
וקערה עם כוס פרורי לחם זהובים
לטבול את כדור האורז בביצה ואחר כך בפירורי הלחם 
לטגן בסיר טיגון עמוק כחמש דקות עד צבע זהוב עז.
להוציא על נייר סופג ולקרר מעט להגיש עם רוטב טופי קרמל חם .

רוטב טופי קרמל 

לבשל בסיר
½ 
כוס סוכר 
2 כפות מים לבשל על אש קטנה עד הסמכה וקבלת צבע זהוב להזיז מהכרים ולהוסיף בזהירות
להוסיף 
1 כף מים רותחים 
לערבב ולהוסיף
שמנת מתוקה בהדרגה תוך ערבוב .
להחזיר לאש ולבשל תוך בחישה 5 דקות עד להסמכה קלה.
 להוסיף כף חמאה ולהוריד מהאש .
מגשים לצד הסופגניות לטבילה.

הסופגניות של ויויאנה
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

22 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת