00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

שוקולד מריר במילוי חמאת בוטנים (resses טבעוני)

ריסס resses טבעוני ללא חלב ותוספי מזון מזיקים - פשוט וטעים!

ערכים תזונתיים:

פוליפנולים (אנטי אוקסידנטים), חלבון, נתרן, גלוקוז, קפאין.

למה זה טוב?

עושה טוב לנפש :-)

מצרכים ל- 6-7 שוקולדים:

חצי חבילה פצפוצי שוקולד מריר

2 קמצוצי מלח

3 כפות חלב סויה קר (בערך)

למילוי:

חמאת בוטנים ללא סוכר

2 קמצוצי מלח

כף אבקת סוכר דמררה

כפית סירופ מייפל טהור

תחתיות נייר עגולות לכדורי שוקולד

הוראות הכנה:

להמיס את השוקולד בסיר קטן עם כף חלב סויה, לערבב כל הזמן. ברגע שמתחמם ונמס השוקולד להוסיף לאט לאט את החלב סויה עד לקבל מרקם חלק ודיי נוזלי אך לא נוזלי מידי. אם חסר חלב סויה אז להוסיף ואם זה מימי מידי ניתן להוסיף עוד שוקולד.

ברגע שהמרקם חלק לקחת כפית שוקולד גדושה ולשים בתחתית כל נייר בתנועה סיבובית כך שחלק מדפנות הנייר גם ימרחו בגובה של חצי סנטימטר בערך. להכניס למקרר ל-10 דקות. בנתיים את השוקולד יש להשאיר במקום חמים כדי שלא יתגבש.

לערבב בחמאת הבוטנים את אבקת הסוכר, 2 קמצוצי המלח וסירופ המייפל.

מוציאים את הנייר עם השוקולד מהמקרר ועל כל אחד מהם שמים כפית של חמאת בוטנים. משטחים את החמאת בוטנים בצורה אחידה על גבי השוקולד עם אצבע רטובה ולאחר מכן שמים עוד כפית גדושה של שוקולד מומס, שוב משטחים ומכניסים למקפיא לחצי שעה.

יש לשמור אותם במקרר כי הם ינמסו בטמפרטורת החדר.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת