77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עוגת שוקולד עם קמח שיפון פרווה

עוגה טעימה במיוחד שקיבלתי מביתי יהודית.

ליום הולדת של הנכדה הבכורה שלי.

על הגז בסיר

200 ג"ר שוקולד מריר

8 כפות קקאו

1 כוס מים רותחים

כף נס קפה

קצת תמצית וניל

קצת יין תירוש

1 כוס שמן

לערבב עד שהכל נמס, לקרר, להוציא כוס מהרוטב

להוסיף לסיר המקורר 6 חלמונים, לערבב

בקערת ההקצפה

להקציף 6 חלבונים עם כוס אחת סוכר חום

להוסיף 11/2 כוס קמח שיפון+1 אבקת אפייה,(אפשר עם קמח תופח)

להוסיף את הרוטב לקערת ההקצפה

לאחד את כל החומרים.

לאפות בחום של 180 מעלות בתבנית בגודל 23-28

כשהעוגה אפויה לצקת את כוס הרוטב על העוגה.

ולחגוג

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת