00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חיתוכיות ריבה ופירורים מקמח כוסמין מלא

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, חלבון, פחמימות מורכבות, גלוקוז, נתרן.

למה זה טוב?

לא יודעת, אבל בעלי חיסל אותם ביומיים :-)

מצרכים ל- 15 עוגיות:

1 כוס קמח כוסמין מלא

5 כפות קורנפלור

40 גרם שמן קוקוס מכבישה קרה

60 גרם שמן קנולה מכבישה קרה

רבע כוס סוכר דמררה

חצי קליפת לימון מגורדת

חצי כוס חלב סויה קר

חצי כפית תמצית וניל

קמצוץ מלח

7 כפות גדושות ריבה שאוהבים

הוראות הכנה:

לערבב את כל המרכיבים חוץ מהריבה וללוש היטב. אם הבצק דביק מידי להוסיף קמח בהדרגה או אם הבצק פירורי מידי להוסיף עוד מעט חלב סויה עד לקבלת בצק נעים לעבודה (לא דביק מידי ולא קשה מידי).

לאחר הלישה לחתוך מהבצק שארית לפירורים לשטח אותה לשים בתנור על 200 מעלות למשך 6 דקות.

לתת לשארית להתקרר מעט ובנתיים לרדד את הבצק הנותר למשטח ישר ומרובע ככל האפשר כאשר גובהו בערך סנטימטר אחד.

למרוח על הבצק את הריבה באופן שווה ולפזר את הפירורים מעליה.

להכניס לתנור על 180 מעלות למשך רבע שעה עד עשרים דקות.

לצנן ולחתוך לריבועים.

ישמר בקופסא סגורה עד 4-5 ימים.

 בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת