55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

בצלצלים ממולאים של אהרוני

במקור, אהרוני הכין מתכון זה באחת מתוכניותיו בערוץ 10, כשהוא סידר את הבצלים מסביב לתבשיל בורגול שהכין.

החומרים לתבנית פיירקס מלבנית:

כ- 6-7 בצלים בינוניים

1/2 ק"ג בשר טחון

חופן של אורז עגול (מושרה במים רותחים כ- 1/2 שעה)

צנוברים קלוים

מלח, פלפל,

פלפל אנגלי

בצל קצוץ

חומרים למשרה:

2 כוסות מים

1/2 כוס סילאן

4 כפות מיץ לימון

2 מקלות קינמון

3 עלי  דפנה

1/8 כפית פלפל אנגלי

מלח, פלפל

2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים

ההכנה:

1. קולפים את הבצלים ומבשלים אותם במים רותחים או במיקרו (במיקרו כ- 7 דקות) עד שמתרככים וניתן להפריד בין עלי הבצל.

2. יוצרים תערובת מכל החומרים, מפרידים את עלי הבצל וממלאים כל עלה בכפית מהתערובת.

3. מרתיחים את חומרי המשרה, מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים ומצמצמים מעט את המשרה.

4. מסדרים את הבצלים הממולאים בתבנית פיירקס ומוזגים את המשרה על הבצילים.

5. מכניסים התבנית לתנור כשהיא מכוסה בנייר כסף. אופים במשך כשעה, שעה וחצי. מוודאים שהרוטב לא התייבש לגמרי ושהבצלים קיבלו את צבעו של הסילאן.

6. כאשר מילוי הבצלים כבר מבושל, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות לערך, או עד שכל הנוזלים מתייבשים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת