00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

כרוב ממולא

מנה מהמטבח של חמותי היקרה. בכל פעם שהיה צריך תפריט משודרג - זו היתה המנה.

לכל עדה יש את טעם הכרוב הממולא שלה. המטבח הספרדי והמרוקאי שאותו אני מכירה היטב הוא יגיע בנוסח פיקנטי, המטבח האשכנזי (יש עוד דבר כזה?) שגם עליו גדלתי ומשם חמותי הגיעה, יהיה בטעם חמוץ מתוק, אז מה יהיה במטבח שלי עם כל ההשפעות האלה? שילוב של שניהם כמובן.

את הכרוב יש לרכך לפני המילוי.  פעם זו היתה משימה - סיר ענק שבו ישב הכרוב בניחותא עם הרבה מים סביבו, רתיחה עד שהתרכך. כיום יש לנו מיקרו - הכרוב נכנס לשם, 13 ד`, והוא מוכן.

את הכרוב ממלאים בתערובת של אורז ובשר. חיפשתי דרך לעשותו פרווה  - שיתאים גם לצימחונים וגם למשגיחים, השתמשתי בקציצות של טבעול בטעם בשר , התקבלה מנה נפלאה, לא האמינו לי שאין בה בשר.

הכמות הרשומה מספיקה בערך ל - 15 יחידות. אידיאלי להקפאה.  

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/11/27/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%90/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת