33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

שמן זית מתובל חריף מאד

שמן מעולה לתיבול על פיצה ,סלטים , דגים ,

שמים בסיר 

8-10 פלפלי שאטה שבורים 

1/4 ליטר שמן זית 

מחממים עד סף רתיחה ומקררים תוך בחישה .

מסננים במסננת מרופדת בבד חיתול כפול.

ויוצקים לבקבוק שומרים במקום קריר וחשוך עד חודש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת