33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

חילבה תימנית

חילבה תימנית

 מרק תימני, טעים ככל שיהיה, לא שווה הרבה בלי חילבה טובה.
מי שסובל מלחץ דם שישתה מהמים שבהם הושרתה החילבה ולחץ הדם פשוט נעלם.

 החומרים

1/4כוס גרגרי חילבה

½ כוס מים
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
מיץ מ- ½ - ¼ לימון
חופן עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה

משרים את גרגרי החילבה למשך יממה ומחלפים מים מדי פעם. (אם משתמשים באבקה משרים אותה רק 2-3  שעות בלבד)
שוטפים את הגרגרים ומכניסים אותם לבלנדר עם המים.
מערבלים עד שמתקבלת מחית אחידה.
מעבירים לקערה עמוקה ומשהים למשך ½ שעה.
מערבבים בכף, בתנועות סיבוביות ומהירות עד שהמחית משנה את צבעה מצהוב ללבן ותופחת פי שניים מהכמות המקורית.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים (אפשר להוסיף תבלינים מעל לכמות המצויינת).
שידרוגים

להוסיף עגבניה טריה מגוררת גס 
להוסיף
סחוג 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת