33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קפה קישר-תימני

 מדובר בחליטת תה-קפה של התימנים , העשויה מקלפות הפולים, יש הטוענים כי משקה ה"קישר" נוצר כי הקפה היה יקר מדי להמוני העם בתימן ואילץ אותם להסתפק בקליפות הפולים. את הקליפות קולים בתנור עד השחמה ואז כותשים אותם דק .ל"קישר" או "גישר" מוספים תבלינים ייחודיים

 החומריםלקפה קישר 

5 כפות קליפות של פולי קפה (להשיג בשווקים) 
¼ כפית קינמון
¼ כפית זנגביל
5 כפות סוכר
5 כוסות מים

אופן ההכנה

קולים את קליפת הקפה בתנור עד שהן משחימות וכותשים אותן עד דק.
מוסיפים את שאר החומרים, ומבשלים כשעה על להבה נמוכה.
מוזגים לכוסות ומגישים חם.
*טיפ
מומלץ נגד אבנים בכליות וטוב גם לניקוי אבן בקומקום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת