33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

תבלין חוואיג` למרק

תבלין חוואיג` למרק

 תבלין המשמש במטבח התימני לתיבול המרקים הבשרים קציצות ורוטבים .

30 גרם זרעי כוסברה

100 גרם פלפל שחור שלם

100 גרם זרעי כמון

200 גרם כרכום (השתמשתי בטחון)

2 כפות כוסברה יבשה .

50 גרם תרמילי הל

במכתש והעלי טוחנים הכול לאבקה (לעצלנים אומר ניתן להשתמש בטוחן תבלינים חשמלי)

שומרים בצנצנת סגורה במקרר.

רק אחרי ההכנה הבנתי מהיכן הידיים השריריות של סבתא .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת