00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

חזה עוף בפלפל ואורז.

 אפילו כשהייתי בהריון ולא יכולתי להריח או לאכול עוף , את התבשיל הזה אכלתי בקביעות, כי העוף "מתחבא" בתוך ערימה של אורז עסיסי.

התבשיל מתאים גם לילדים שלא אוהבים ירקות. לא יודעת למה, אבל, יש משהו בתבשיל הזה, שאהוב על כווולם.

 

חזה מעוף אחד, חתוך לקוביות/ לשניצלים קטנים.

בצל גדול. קצוץ.

3 פלפלים - כל אחד צבע אחר. (בשביל היופי והגיוון, וגם הטעם) חתוכים לקוביות.

עגבניה. חתוכה לפרוסות.

כוס וחצי אורז. שטוף ומסונן.

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל.

כשהוא רך וזהוב, מוסיפים את הפלפלים החתוכים לקוביות. וממשיכים לאדות.

כשהם רכים, מוסיפים את החזה עוף וממשיכים לטגן. עד שהחזה מקבל צבע לבן. (תוך 2 דק')

מוסיפים את האורז, ומתבלים במלח ופלפל , אני הוספתי קצת רוטב צ'ילי מתוק.

מערבבים, וממשיכים לטגן קצת כדי שהאורז יקבל את העטיפה שלו.

שופכים לתוך הסיר 3 כוסות מים רותחים, מערבבים.

מלמעלה, בלי לערבב, מפזרים את פרוסות העגבניה.

מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.

בסוף הבישול, מערבבים את הכל, כך העגבניה נכנסת פנימה ומתערה בתבשיל.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת