33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

סופלה תפוחי אדמה וערמונים

סופלה תפוחי אדמה וערמונים

 אמי הייתה מכינה סופלה זה לארוחת ערב, לא אהבתי בילדותי .לא מזמן לאחר שנים שלא אכלתי אותו היא הכינה אותו והשביחה עם פרמזן ..וזה יצאה אלוהי ..

 ולמתכון עבור -8 מנות בתבניות סופלה אפשר חד פעמי

2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים מבושלים במים .
1-2 כפות שמן זית
1 בצל יבש גדול, קצוץ גס

לטגן במחבת  עד שקיפות ולהוסיף 

250 גרם ערמונים בואקום

להוסיף למחבת ולטגן 2 דקות
לקרר מעט ולטחון במעבד מזון להוסיף

3 כפות שמנת חמוצה של פעם 
3כפות פרמזן או קשקוול מגורר
3 חלמוני ביצים 

מעבדים במעבד מזון עד קבלת מסה חלקה.

3 חלבונים

מקצפים לקצף לבן וקשה
מקפלים את הקצף לתוך מסת תפוחי אדמה 
מתבלים 

מלח, פלפל שחור גרוס גס, ומעט אגוז מוסקט

מרססים את התבניות בספריי שמן בטעם חמאה .
אופים בתנור שחומם מראש כ15-20דקות בחום של 200 מעלות .
עד שהמאפים תופחים ומזהבים ..
חשוב ביותר להגיש מיד את הסופלה...

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת