33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קרטופל קוגל- פשטידת תפוחי אדמה

 קרטופל קוגל- פשטידת תפוחי אדמה

  עוד מתכון שלמדתי משכנתי, גיטה שיינדלה, שגדלה במאה שערים

המתכון מתאים לסיר ג'חנון בנוני  או תבנית חסינת חום 

8-10 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים על פומפיה גסה 

2 בצלים גדולים מגוררים 

 4 כפות קמח מעורבב עם כפית שמרים (לא חייבים שמרים אבל לקבלת מאפה גבוהה במיוחד עדיף )

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

לערבב היטב ולהניח בצד 

2 בצלים בינוניים קצוצים דק 

לטגן עם 

-100 גרם שמאלץ(שומן עוף או אווז) או 1/2 כוס שמן קנולה

בוחשים היטב עם תפוחי האדמה

 

מוספים 

4 ביצים בינוניות

בוחשים עד קבלת תערובת אחידה .

משמנים תבנית חסינת אש, ( סיר ג'חנון מתאים מאד) מעבירים את עיסת הפשטידה  לתבנית, משטחים ומשמנים . ואופים בתנור שחומם מראש בחום בנוני  נמוך -  כשעה שעה וחצי  עד נעיצת קיסם עץ שיוצא יבש.

מגישים חם ..עם סלטים ורוטב צלי .. 
 

* שידרוג 

ל

 4 ביצים קשות שתומנים בתוך הקוגל שלמות 

  קישקע ממולא (לנקב מעט עם קסם) תמון בתוך הקוגל


 

 

התמונות מהנט 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת