00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהלב ומהראש

עוף שיכור מדבש

אם אתם אוהבים בישול בקלי קלות עם תוצאות טעימות ומרשימות גם יחד, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. זה מתכון לעוף ביין ודבש, מתקתק ומיוחד. והמאמץ היחיד שתצטרכו לעשות זה לארגן את החומרים בהם יתבשל העוף. דרך אגב, באופן מפתיע זה מתכון של הזמרת דקלה שפורסם באחד הגליונות של "ידיעות אחרונות". מומלץ !!!

 

המצרכים:
6 כרעיים
1 כוס יין אדום
8 כפות דבש
10 כפות רוטב סויה
4 כפות שמן
4 כפות חומץ
6 שיני שום קלופות
1 כף חרדל איכותי
2 כפות סוכר (עדיף חום)
פלפל אנגלי גרוס דק
קורט מלח

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את כל רכיבי הרוטב בהדרגה- מומלץ להתחיל עם הנוזלים.
מביאים לרתיחה ומכניסים את הכרעיים.
מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.
לקראת הסיום מגבירים את האש ללהבה גדולה, כדי להסמיך מעט את הרוטב.

הערות:
אני אישית אוהבת קצת פחות מתוק, לכן שמתי רק 6 כפות דבש
הפעם הגשנו עם אורז, אבל נראה לי שהפירה יתאים יותר
אם אתם רוצים אורז "שובב" כמו בתמונה, פשוט תזהיבו שתיים-שלוש כפות בשמן לפני שתכניסו את כל הכמות

 

בהצלחה ובתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל IliAsh אלא אם צויין אחרת