00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגת בננה תפוז עסיסית

לפני שאני מתחילה עם המתכון ואיך בכלל הגעתי אליו (האמת לא משהו מיוחד..) אני רוצה לספר לכם שיש לי היום יום הולדת . ולמה אני מספרת לכם את זה? פשוט כדי להגיד תודה ענקית לכל מי שטרח ושלח לי ברכות ואיחולים.  אם בנייד, במסרים, במיילים ובעיקר בפייסבוק! רבים מכם אני בכלל לא מכירה אבל בעולם הווירטואלי כולם מכירים  גם אם לפעמים מסתתרים מאחורי ניקים ושמות מוזרים, בשורה התחתונה כולם הופכים חברים.

אז בדיוק היום אני בת 43!

אמא לשלושה, נשואה באושר, נהנת לכתוב, לצלם וליצור, לקבל תגובות ופידבקים מהקוראים, לטייל עם המשפחה ולתכנן טיולים .

ומה אני מאחלת לעצמי לשנה הבאה? בריאות לסובבים אותי! הרבה בריאות!! להמשיך לחלום ולהגשים חלומות ולהמשיך לחיות את חיי כפי שהם!  אמן! חמסה חמסה!! שום בצל 

ועכשיו למתכון!

האמת, מתכון פשוט וקל להכנה, שכרגיל הגעתי אליו אחרי חיפושים של מתכון קליל לבננות השחורות שחיכו לפיתרון. בזמן האחרון אני נוטה לאפות עם קמח מלא כך שהאלתור היה מתבקש - בננות, קמח מלא וסוכר חום! ובתוספת מיץ מ-2 תפוזים יצא אילתור מוצלח. אז קערה אחת, ערבוב בכף, 2 תבניות אינגליש קייק וזהו.  בואו לנסות.

עוגת בננה תפוז עסיסית

מצרכים:

2 ביצים

200 גר` סוכר חום בהיר (ככוס)

1 כפית תמצית וניל

3 בננות בשלות מעוכות במזלג

3/4 כוס שמן קנולה

1 כוס מיץ תפוזים

1 כוס קמח מלא

1 כוס קמח לבן רגיל

1 שקית אבקת אפיה

שוקולד צ`יפס לבן/חום

אופן ההכנה:

1. לטרוף בקערה את הביצים עם הסוכר ולהוסיף את הוניל.

2. להוסיף את הבננות המעוכות, השמן ומיץ התפוזים ולערבב.

3. להוסיף את שני סוגי הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.

4. להעביר את התערובת (דלילה יחסית) לשתי תבניות כיכר משומנות, לפזר שוקולד צ`יפס למעלה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-35 דק`.

לפני אפיה

אחרי אפיה

 

 

וגם כמאפין עם 100% קמח מלא

 

 


שיהיה לכולם יום שמח במיוחד

ושוב תודה על הברכות

אוהבת אתכם  ♥

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

105 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת