55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

אורז פרסי קלאסי

אני לא זוכרת מהיכן המתכון, יכול להיות שקיבלתי מחברה ויכול להיות שהעתקתי אותו מאיזשהו עיתון. מה

שבטוח האורז בו יוצא אחד אחד והקריספיות של תפוחי האדמה... אין עליהם

מצרכים:

3 כוסות אורז פרסי ארוך

1 כף מלח גס

1 כף חומץ

3/4 כוס שמן קנולה

2 תפא"ד קלופים

1 כוס שמיר קצוץ

1 כוס פטרוזיליה

1/2 כוס כוסברה

1/2 כוס מים

ההכנה:

1. משרים כ- 1/2 שעה את האורז מסננים ושוטפים

2. חוזרים על ההשריה והשטיפה.

3. מרתיחים 12 כוסות מים יחד עם המלח והחומץ.

4. מבשלים את האורז 7 דקות במים הרתוחים, מסננים ומניחים בצד.

5. מחממים בסיר נקי חצי כוס שמן, פורסים את תפא"ד לפרוסות בעובי של כ - 1/2 ס"מ ומסדרים בשכבה

    צפוצה בתחתית הסיר.

6. מוסיפים את כל עשבי התיבול אל האורז המסונן ומערבבים, שופכים תערובת האורז והעשבים אל תפוחי

    האדמה, יוצרים ארובות לאדים. (כמובן שעשבי התיבול הם רק אופציה ובתמונה שצילמתי ניתן לראות

    שלא השתמשתי בעשבי תיבול, מאחר והילדים שלי אוהבים אורז לבן לבן...)

7. יוצקים 1/2 כוס מים ו- 1/2 כוס שמן לתוך הארובות, מבשלים עוד 10 דקות, מנמיכים ועוד 3/4 שעה .

8. להגשה הופכים את תכולת הסיר לצלחת הגשה.

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת