77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

סדנא להכנת סחוג ירוק וטחינה ירוקה

 

כמה פעמים רציתם להכין סחוג לבד, וחשבתם שזה מסובך? אז זהו שלא.

לאחר שתקראו את הסדנא, תהיו אלופים בהכנת סחוג ביתי טרי וטעים.

ולמה זה ביחד עם טחינה ירוקה? תראו בעצמכם בהמשך.

בגלל שבכל יום שישי אני מכינה סחוג, אני מכינה כמות קטנה שתספיק לשבוע ימים בלבד.

 מצרכים

  1. 2 חבילות כוסברה
  2. 6-7 שיני שום
  3. פלפלים חריפים לפי החריפות שרוצים
  4. 1 כף מלח
  5. 1 כף כמון
  6. 1.5 כפות שמן זית, או שמן קנולה
  7. אפשר להוסיף עגבנייה

הוראות הכנה

להכניס לקערה מלאה מים, 2 חבילות כוסברה

לסנן את הכוסברה במסננת כמה דקות

לקצוץ את הקצוות של הכוסברה, לא חייבים, אפשר להשאיר, אני מקצצת

 

לשטוף היטב גם את הפלפלים. כמות הפלפלים לפי החריפות שאתם אוהבים

להכניס למעבד מזון את הכוסברה ולקצץ

 

 ככה נראית הכוסברה לאחר שנקצצה דק במעבד מזון

להוסיף פלפלים, שום, תבלינים

להמשיך לרסק על לקבלת סחוג - וזהו, זה הסחוג

 

 לשפוך את הסחוג למסננת לניקוז הנוזלים - לא לשפוך את הנוזל

ועכשו להכנת הטחינה - אין צורך לנקות את המעבד מזון  - להכניס למעבד פטרוזיליה וכוסברה ולקצץ

להוסיף שום, עגבניות ולהמשיך לקצץ עד שהעגבניות מרוסקות היטב

להוסיף טחינה ולערבב מעט

 

זוכרים את המים של הסחוג? זה הזמן להוסיף אותם. מי שלא אוהב חריף, שיוסיף מים רגילים

זהו, הטחינה שלנו מוכנה

תמונה של הסחוג והטחינה מאוחסנים במיכלים מתאימים ולמקרר

לא היה קשה, נכון? עכשו אתם יכולים להשוויץ שגם אתם יודעים להכין סחוג ביתי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת