44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פקבט-מתכון פיליפיני

פקבט-מתכון פיליפיני

 פקבט

החומרים:


250 גרם לוביה
250 גרם במיה ארוכה
250 גרם דלעת חתוכה לקוביות
11/2 כוס מים 
1 כף עד 11/2 רוטב אנשובי
1 עגבניה גדולה ללא גרעינים
1 דג דניס מטוגן מחולק ל-2 או 3 חלקים (אפשר גם ללא דג או אמנון  או דג אחר)
                                

אופן ההכנה:

מרתיחים 11/2 כוס מים, עם הרתיחה מוסיפים את רוטב האנשובי ומערבבים מעט.
מכניסים את הלוביה לכמה דקות רתיחה, את הדלעת,העגבניה והבמיה.
אחרי שהלוביה רכה, מוסיפים את הדג המטוגן פנימה.
מכסים ומבשלים מספר דקות.
בתאבון.

אם אהבתם  דרגו אותי

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת