00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

חצילים בגבינת שמיר

 

 

 
3 חצילים קלופים
200 גרם גבינת שום שמיר עד 5% שומן
350 מ"ל יוגורט מעט פלפל גרוס ומלח
שמן לטיגון
 
אופן ההכנה:
קולפים את החצילים, פורסים וזורים מלח בישול למשך שעה.
שוטפים ומנגבים.
מטגנים את פרוסות החצילים ומצננים.
בקערה מערבבים את הגבינה עם היוגורט והתבלינים.
מכניסים את החצילים לקערת היוגורט ומערבבים בעדינות. 
מצננים למשך שעה.
 
טיפים מיוחדים:
אפשר להחליף מחצית מכמות היוגורט בלבן.
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת