00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

פלפלים ממולאים כבושים

 

 
8 פלפלים בהירים נקיים מגרעינים
כרוב קצוץ דק מאוד
גבעולי סלרי ירוק קצוץ דק
8 שיני שום שלמות 
גבעולי שמיר
צנצנת רחבה להחמצה.
מים,מלח בישול וחומץ
 
אופן ההכנה:
מרוקנים את הפלפלים מגרעינים ומקפידים לשמור על שלמות הדפנות. בקערה מערבבים את הכרוב והסלרי הקצוצים וממלאים את הפלפלים. רצוי לדחוס בזהירות כי הכרוב מצטמק בתהליך הכבישה. מכינים בצינצנת מים מהולים במלח וחומץ. בגובה מחצית הצינצנת מכניסים את הפלפלים הממולאים ושומרים שלא יתהפכו. רצוי לצופף! בין הפילפלים מכניסים שיני שום ושמיר.
מניחים מעל לכל עלי גפן לכסוי או עלה גדול של כרוב ואוטמים.
אחרי יום רצוי לטעום את מידת המליחות ולתקן פי הצורך. להעמיד על השיש באור יום ולהמתין לכל ביס בסבלנות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת