00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגת חמאה

 

 

 
לעוגה:
1 מרגרינה בטעם חמאה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
2-3 כפות חלב

לסירופ:
כוס סוכר
6 כפות חלב
100 גרם חמאה ללא מלח
100 גרם אגוזים חתוכים בסכין.
 
אופן ההכנה:

להקציף במיקסר סוכר ומרגרינה ולהוסיף ביצה אחר ביצה. להוסיף לסירוגין קמח וחלב. עד שתתקבל עיסה הומוגנית. לשמן תבנית פיירקס, ולאפות בחום בינוני עד שיזהיב.
בינתיים לבשל את חומרי הסירופ לנוזל. לשפוך על העוגה האפויה לפזר יפה את שברי הפקאנים. להשיב לתנור לעוד 10 דקות על חום נמוך!!!!

אפשר להניח בתוך תבנית אפיה ולהישמר שהסירופ לא יגלוש.

 
 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת