00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

ריבה באנרגיה סולארית

השיטה של אמא...

1 ק"ג משמש או ענבים או תפוחי עץ או שזיפים

1 ק"גסוכר

כוס מים

 

אופן ההכנה:

מסדרים את הפרי הנקי בפיירקס רחב מאוד.

מרתיחים-ממיסים את הסוכר עם כוס מים ושופכים על הפרי.. דואגים לכסות את כל הפרי בנוזל.

 

מכסים את הפיירקס בחיתול בד.

מניחים מעל זכוכית שקופה היוצרת אפקט של חממה (חלון ישן למשל שנשאר משיפוץ הבית או אצל הזגג) ומניחים בשמש למשך שבועיים לערך.

 

במהלך השבועיים יש להקפיד לבדוק מידי יום שהפרי מכוסה בסירופ,

להפוך מידי פעם, למתוח את החיתול ולוודא שאין נמלים בסביבה.

אולי קצת מתיש אבל טעם הקונפיטורה המתקבל שווה כל מאמץ.

 אחרי שבועיים לערך כאשר הפרי רך אבל שלם, יש לאחסן בצנצנות ולהתגאות...

 

בהצלחה

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת