00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

כבישת זיתים שחורים במלח בישול

 

 


 
להמתקת הזיתים:
קילו זיתים שחורים טריים
300 גרם מלח בישול

לשלב הכבישה:
שמן
מיץ לימון 
פרוסות משני לימונים בשלים
 
אופן ההכנה:
לשטוף ולנקות מהזיתים השחורים כל שאריות עלים. להכניס לקערה גדולה את הזיתים. לשפוך עליהם את מלח הבישול. במשך 10 ימים להפוך ולערבב פעמיים ביום. (לא להחליף מלח ולא להוסיף מים) בתום עשרה ימים ואפשר גם קודם, לבדוק אם המרירות יצאה לגמרי.
לשטוף הייטב את הזיתים, להכניס לצנצנת ועליהם לימון עם קצת מים, שליש כוס שמן ולכסות בפרוסות לימון. לאטום ולהנות מכל זית ומחדוות היצירה.... לשמור במקרר.
 

 

   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת