00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

לחם בצל ופסטו

 

לחם בצל ופסטו  
לבצק
3 כוסות קמח
מעט מלח 
מעט סוכר
כף שמרים יבשים
2-3 כפיות שבבי שום יבשים
רבע כוס שמן
כוס מים פושרים
1 ביצה

למילית
2 בצלים גדולים קצוצים דק
4 שיני שום קצוץ דק
במעט שמן זית
כף גדושה רוטב פסטו מוכן.
 
אופן ההכנה:
1. ללוש את כל חומרי הבצק ולהתפיח.
לאחר שעה ללוש שוב ולהמשיך להתפיח. 

2. לטגן על אש קטנה במעט שמן זית, את הבצל הקצוץ דק ואת שיני השום להמליח מעט מאוד.
להוסיף כף רוטב פסטו מוכן לאדות מעט ולקרר.

. לרדד עלה מלבני לא גדול ולפזר את מילית הבצל לאחר שהתקררה. לגלגל כמה שיותר פעמים לרולדה.
בתבנית סליקון מאורכת לשמן במעט מאוד שמן זית להכניס את הלחם ולמרוח מעט שמן זית מעל. 
לכסות ולהתפיח שעה נוספת לפחות. 

4. לחמם תנור ל180 מעלות להכניס תבנית מים לתחתית התנור למשך 15 דקות האפייה הראשונות.
לאפות 35-40 דקות בחום 180-175 מעלות. 
לקרר על רשת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת