00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת שוקולד רטובה

 
 
 
 
 
 
 
עוגת שוקולד מתוקה ורטובה. הכי טוב ליד הקפה כשהיא עדין חמה. כף רסק תפוחים ליד או קצפת מספק את הגרגרנים ביותר.
 
והכי הכי הכי נחשב, שלא צריך מיקסר יד או נייח.
 
 
 
 
עוגת שוקולד רטובה
 
 
150 גר` שוקולד
100 גר` חמאה
1/4 + 1 כוס סוכר
1 כף גרירת תפוז
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כוס חלב
3/4 כוס קמח
 
 
ציפוי
 
1/2 כוס שמנת לקצפת
1 כף גרירת תפוז - מגורר גס
100 גר` שוקולד
 
 
 
 
להמיס שוקולד וחמאה על אש קטנה ולקרר.
 
לערבב סוכר, גרירת תפוז, תמצית וניל, ביצים וחלב ולאחד בין שתי התערובות.
 
להוסיף את הביצים בהדרגה תוך ערבוב מתמיד ולבסוף את הקמח. לערבב היטב ולהכניס לתבנית שעליה נייר אפיה.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
לאפות בתנור מחומם מראש לחום של 170 מעלות כ 40 - 45 דקות  עד שהחלק העליון של העוגה מתפרק וקיסם הנכנס לעוגה יוצא לח.
 
 
לקרר את העוגה כ 10 דקות. בעזרת שולי נייר האפיה להוציא את התנור מהתבנית    (כבר רימזו לי על הטעות בתחביר האנושי ואני משאירה את זה בשביל הצחוק, ככה, AS IS ).
 
 
בזמן שהעוגה בתנור לקראת סיום לחמם את השמנת לקצפת. להוריד מהאש ולהסויף את גרירת התפוז והשוקולד. לערבב עד המסה מוחלטת ולשפוך מעל העוגה.
 
וזו כל התורה.
 
 
 
משתפת אתכם בכתבה שכתבתי עבור פורטל מזון ותזונה חדש ומבטיח.
 
מי צריך ספרי בישול?
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

65 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת