00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

פודינג חלב- פלאן צ`יליאני

את המתכון הזה קיבלתי לפני שנים רבות מחמותי הצ'יליאנית המקסימה .
הפודינג נאכל קר והוא מתאים מאוד לקייץ שלנו.

למתכון בתוספת ערכים תזונתיים- http://foodsdictionary.nana10.co.il/Recipes/2688 
 
חומרים ואופן הכנה:
 
להרתיח ליטר חלב, להוסיף לחלב החם מעט תמצית וניל + 4 כפות סוכר.
לבחוש עד המסת הסוכר.
להוריד מהאש ולקרר עד שהחלב פושר.
בזמן שהוא מתקרר, להפריד 4 ביצים ולהוסיף ,תוך בחישה, את החלמונים לחלב.
להקציף את ארבעת החלמונים עם 4 כפות סוכר.
להוסיף את הקצף לחלב ולערבב בתנועות קיפול עד כמה שאפשר,
החלב לא מתערבב עם הקצף עד הסוף- זה בסדר.
בתבנית פיירקס או (עדיף) נירוסטה בגודל בינוני מפזרים סוכר, (ככף),
מוסיפים מעט מיים ומחממים על הכיריים עד שהמיים מתאדים והסוכר משחים .
שופכים לתבנית החמה את החלב על כל תוספותיו (זה השלב בו עלול פיירקס להתפוצץ)
לאפות בתנור על אש נמוכה ,150-160 מעלות.
לבדוק לאחר כ 30 דקות
הפודינג מוכן כאשר הוא נעשה שחום למעלה.
מקררים ומכניסים למקרר.
 
אצלי בבית אוכלים את הפודינג ישר מהתבנית עם כף.
כשרוצים להגיש לאורחים שמים מנה עם כף בצלוחית.

אפשר להוסיף סירופ מייפל בהגשה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת