00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

מרק עגבניות מעולה

 

אני כבר מריחה את החורף. לפחות כאן בירושלים, בשעות אחה"צ ובערב. ממש קר לי כבר. אלא שגרים במרכז לא כ"כ מבינים על מה אני מדברת, אבל המקומיים בוודאי יסכימו איתי. החורף כבר כאן! לכן אני את עונת המרקים כבר פתחתי... והנה מרק אחד קליל ומעולה שאנחנו מאד אוהבים לאכול ביום חורפי קריר. 

 

מרק עגבניות סמיך ונהדר

המצרכים:
1 בצל גדול
2 גזרים
1 כף שמן קנולה
200 גרם רסק עגבניות
260 גרם עגבניות מרוסקות עם שום (חברת יכין)
חצי כוס אורז בסמטי
1 כף פפריקה
מלח ופלפל

ההכנה:

קוצצים את הבצל היטב ומטגנים אותו קלות כחמש דקות על להבה קטנה- בינונית.
במקביל קולפים את הגזר ופורסים אותו לפרוסות דקיקות עם סכין חדה. מוסיפים אותו לבצל ויחד מטגנים תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
כעת מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק, התבלינים ומערבבים היטב.
מוסיפים מים רתוחים לפחות 3 או 4 כוסות, תלוי כמה סמיך אתם אוהבים את המרק  ומבשלים כ20 דקות יחד לאחר רתיחה.
מוסיפים את האורז , מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות, סוגרים את האש ומחכים עוד 5 דקות.

מגישים חם חם . להתענג על הריח והטעם!

תהנו

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת