55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מרק ירקות כתומים

אין כמו מרק ירקות כתומים גם טעים וגם בריא. והכי חשוב: אהוב מאוד על ילדים...

המצרכים:

2 בצלים קלופים

2-3 גזרים

2 בטטות בינוניות

כ - 1/2 ק"ג דלעת

שמן זית

8 כוסות מים

אגוז מוסקט, מלח, פלפל גרוס

כפית פפריקה מתוקה

כף אבקת מרק

שמנת לבישול - לא חובה

ההכנה:

1. מקלפים וחותכים את כל הירקות לקוביות גדולות.

2. מוזגים שמן זית לסיר גדול. מטגנים קלות את הבצלים החתוכים, כעבור כמה דקות מוסיפים את יתר הירקות וממשיכים לאדות, תוך כדי ערבוב עוד 10  דקות. להיזהר שלא לחרוך את הירקות והבצל.

 

3. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומוזגים מים רותחים על הירקות. מבשלים עד שכל הירקות מתרככים ומוסיפים את הפפריקה ואבקת המרק.

4.  לאחר שהירקות התרככו, לקרר אותו מעט ולאחר מכן לטחון את המרק, לטעום ולשפר טעמים.

5. הצעת הגשה: ניתן למזוג שמנת לבישול על המרק בקערית ההגשה. בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת