55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

דג סלמון צרוב במחבת

 

דג סלמון צרוב במחבת, כל כך קל להכנה וכל כך טעים.

החומרים:

נתח של דג סלמון חתוך לפרוסות

שמן זית

חמאה

פלפל שחור גרוס

מלח

 

ההכנה:

1. לשטוף את דג הסלמון ולפרוס אותו לפרוסות בגודל הרצוי, ליבש.

2. לחמם במחבת שמן זית עם כפית חמאה, להיזהר שלא לשרוף את השמן

3. לתבל את הדג משני צידיו במלח ופלפל שחור ולטגן אותו כשתי דקות מכל צד. להתחיל בצד עם העור.

להיזהר שלא לטגן את הדג יתר על המידה, שכן הוא נוטה להתייבש ואז מאבד את טעמו העסיסי. כמו כן לא ניתן לטגן את הדג מראש, אלא דקות לפני ההגשה

בתיאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת