00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יומן חסוי

דג סול מטוגן בתנור

דג סול מטוגן

 

מתכון עממי, פשוט, ואהוב על כולם.

 

4 נתחים של דג סול (או כל כמות אחרת כמובן)

ביצה.

קמח מתובל במלח ופלפל.

 

להשרות את נתחי הדג במיץ לימון ומלח, ל5 דקות, ולאחר מכן, לשטוף היטב במים. (כדי לנטרל את הריח לוואי של הדג).

 

 

טובלים בקמח המתובל מכל הכיוונים, היטב.

טובלים בביצה היטב.

 

מטגנים, או לחילופין מניחים בתבנית על ניר אפיה משומן קלות.

אופים בתנור רותח (על החום הכי גבוה) במשך 5 דקות.

מוציאים, הופכים את נתחי הדג לצד השני

ואופים במשך 3 דק' נוספים.

 

מוציאים מהתנור ומספיגים את השמן בניר סופג.

 

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פ י ל פ ל י ת אלא אם צויין אחרת