00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קישואים

סלט קישואים פשוטעים

התוספת שתופסת

חומרים:

 4-5 קישואים לא עבים, פרוסים לפרוסות עבות

בצל אדום יבש וגדול פרוס דק (לחילופין אפשר בצל רגיל יבש)

פלפל אדום חתוך לרצועות

3 שיני שום פרוסות דק.

 

פטרוזיליה טריה קצוצה לפזר בסוף.

 

 אופן הכנה:

בסיר רחב לצקת מעט שמן קנולה, ולטגן קלות את טבעות הבצל.

להוסיף את רצועות הפלפל, לערבב ולבשל כחמש דקות,

להוסיף את השום הפרוס, לערבב ולבשל יחד כ- 5 דקות,

להוסיף את הקישואים הפרוסים, לערבב ולבשל על אש קטנה, 

לתבל בפלפל ומלח,

להוסיף כמות נדיבה (כ1/2 כוס) של קטשופ איכותי חריף, לערבב

לכסות הסיר, לבשל עד שהקישוא מתרכך מעט.

לרתיחה אחרונה להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה,

להסיר מהאש. 


הצעות לחיתוך:

את הבצל פרסתי במנדולינת פריסה

את הקישוא פרסתי מעט באלכסון, במנדולינה עם  צורה משוננת.

מוסיף לירקות מראה יפה, שנשמר גם במהלך הבישול. 


מי שאינו אוהב קטשופ, שיכין רוטב עגבניות סמיך .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת