00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

תפוחי אדמה מעלפים

אתם מכירים את התפוחי אדמה הקטנים בשקית?

ובכן אני חולה עליהם ואוהב לעשות אותם בתנור או כמו קדירה, בבישול ארוך הם יוצאים מעלפים.

הפעם עשיתי אותם קצת שונה שוב הכל פרי מוחי היוצר והתעלפנו מהטעם, הם היו כ"כ נימוחים ועם קצת מתיקות שתיכף תבינו מאיפה היא באה.

 

מצרכים:

2 שקיות תפוחי אדמה קטנים שטופים ולא קלופים

3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים

4-5 שיני שום כתושות

למשחה:

חצי כוס שמן זית

כפית זרעוני חרדל

כף מרק עוף או ציר עוף

כף טימין יבש

4-5 עלי דפנה יבשים

כפית מלח בישול

מעט כמון

פלפל לפי הטעם.

 

לוקחים את כל החומרים  של המשחה ומערבבים טוב טוב.

את תפוחי האדמה והבצלים מכניסים פנימה ומלטפים טוב טוב מכל הכיוונים שכולם יהיו מרוחים במשחה.

מחממים תנור ל -180 מעלות 

מכניסים לשעה וחצי כאשר כל חצי שעה הופכים את התפוחי אדמה והבצלים ומרטיבים אותם שוב ושוב.

אולי התמונה לא נראית משהו אבל בהבטחה - זה נגמר אחרי חצי שעה.

הא והמתיקות אתם שואלים? ,באה מהבצל כמובן באפיה ארוכה הוא פשוט הופך מתוק.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת