55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מרק שעועית

20/10/2010

מרק טעים - ב א ח ר י ו ת. מתאים לאכול אותו כמרק, או על אורז לבן חם, אורז אדום, קוסקוס

אז קדימה לחומרים ולהכנה:

 

1 1/2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה לילה שלם במים (אפשר כמובן גם קצת יותר)

1 ק'ג בשר שפונדרה חתוך- זו הייתה המלצתו של הקצב ועל כך נתונה לו תודתי.

2 בצלים בינוניים קצוצים

2 עגבניות מרוסקות

2 קופ' רסק עגבניות

מלח ופלפל לפי הטעם

 2 כפות אבקת מרק בשר(עדיף להתחיל עם כף אחת, ואח"כ לשפר טעמים ולהוסיף)

ההכנה:

ראשית בסיר גדול מטגנים במעט שמן את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים א הבשר וסוגרים אותו בטיגון,

מוסיפים את השעועית לאחר ששטפנו אותה ממי ההשריה , את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וממלאים את הסיר במים רותחים עד לגובה של 3/4 הסיר, מוסיפים אבקת מרק ומבשלים  כשעתיים שלוש על אש נמוכה.

המרק מוכן כאשר ניתן למעוך את השעועית במזלג בקלות.

לאחר שהמרק מתקרר במקרר, להסיר את שכבת השומן  שהתקרשה .

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת