00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קישים אישיים

  


 
מנה שנוצרה משאריות שבמקרר. קצת מהגבינה הזו ומעט מהאחרת ועירית שהגבעולים שלה העלו בי רחמי קיום .


מנה קלה לביצוע, נהדרת לאירוח ונעלמת מהצלחת במהירות האור כמעט.  הקלוריות על אחריותכם הבלעדית

 
 
 
לבצק


200 גר` חמאה בטמפ` החדר

80 גר` גבינת שמנת

1/4+ 2 כוסות קמח

 

 


מילוי


גבינות (השתמשתי בבולגרית של פנחס ובגבינת גד) מגוררות

עירית קצוצה גס

1 ביצה

1/2 כוס שמנת לקצפת
 
תבניות קטנטנות חד פעמיות - עגולות או מרובעות
 


לחמם תנור לחום בינוני של 180 מעלות. 
 
 
לעבד ביד את מצרכי הבצק לתערובת חלקה. להכניס למקרר ל 10-15 דקות. 
 
ליצור עיגולים בגודל הרצוי לכם. להכניס כל עיגול לתבנית החד פעמית ועם הבוהן ליצור גומה גדולה. להשתדל להצמיד את שולי הבצק לתבנית.
 



 
ל"רפד" בגבינות המגוררות.  לפזר מעל את העירית. 
לערבב ביצה עם שמנת לקצפת ובעזרת כף לשפוך מעל כל קיש כ 2 כפות.
 
 
לאפות כ  20-25 דקות או עד קבלת צבע חום.
 
*הגבינה הבולגרית נשארת לבנה.

 

אלינוער 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת