00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

עוגת גבינה

 
 
 
רוצה להמליץ על עוגת גבינה טעימה עם טעם גבינתי מודגש  ומכילה רק  2 ביצים  .הכנתי אותה בעבר 3 פעמים ואכין אותה עוד...;)
 
היא מעולה גם בהקפאה,אני חותכת למנות ומקפיאה.
 
המתכון מחברתי פירגה שיש לה אתר מתכונים נפלא.
 
הנה הקישור:http://www.pirge.co.il/
 
 
 
עוגת גבינה פירורים אפויה עם בצק/פירגה
 
 
חומרים והכנה:
 
 
תבנית מרובעת/מלבנית
משומנת 27 על 33.
רק לערבב ב-2 קערות ויוצא מעדן אמיתי. אפשר לחתוך ולשמור בפריזר.
בקערה אחת:
200 גרם מרגרינה /חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה שלמה
1 שקית סוכר וניל
1 חבילה קמח תופח קטן  (350 גרם)(להוריד כ-3 כפות הצידה להשתמש רק אם יש צורך)
קורט קינמון
ללוש עד לקבלת בצק . לחלק ל-2 . לשטח חצי בתבנית ולאפות חצי אפיה רק 10 דקות.(חום 175 מעלות)
את החצי השני של הבצק לשמור בהקפאה ונגרד אותו יותר מאוחר הוא ישמש את העוגה לפירורים.
מלית הגבינה:
קערה 2:
4 קופסאות גבינה 9 אחוז סה"כ 1 קילו
1 גביע שמנת חמוצה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 

3/4 כוס סוכר למי שלא אוהב כל כך מתוק להסתפק בחצי כוס.
1 ביצה שלמה
צימוקים אם אוהבים..... ומעט קליפת לימון
לערבב  היטב לשטח את תערובת הגבינה על הבצק החצי אפוי לגרד את החצי השני של הבצק למעלה לפירורים .לאפות בחום 175 מעלות להזהבה חומית. כ-30 דקות בערך.
 
בהצלחה לכולם..
 
זיתים כבושים :http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1579800
      

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת