55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

דג מבושל

זהו מתכון של דג שבעלי גדל עליו. הדג היה ועדיין נאכל בערבי שבת וחגים, מפיץ ריח של שבת:

קרפיון מחולק למנות

15 שיני שום כתושות

2 עגבניות אדומות

קופסת רסק קטנה

פלפל ירוק חריף

צרור כסברה

שמן, פלפל שחור, מלח, כמון, מעט קמח

- - - -

יש להכין תערובת של 4 שיני שום כתושות, 2 כפות שמן, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח, 1/2 כפית כמון ולמרוח את הדג.

אם יש את הזמן עדיף להכניס למקרר למספר שעות, לספיגת התבלינים, אם לא - ממש לא נורא.

אחרי מספר שעות להוציא מן המקרר, לקמח כל חתיכת דג ולטגן עם מעט שמן משני הצדדים. להוציא.

לטגן את יתרת השום עם מעט שמן, להוסיף 2 עגבניות מגורדות, רסק, חצי כוס מים, פלפל ירוק קצוץ ומניחה להתבשל עוד 10 דקות.

להוסיף את הכסברה הקצוצה.

להניח בעדינות את חלקי הדג ברוטב ולתת להתבשל עוד כ- 20 דקות ו.. ללקק את האצבעות...

ממליצה למי שאוהב את הדג יבש יותר - להכניס לתנור ללא מכסה לעשרים דקות בחום בינוני...

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת