00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

פרגיות, ועדשים בניחוח מעושן

עדשים מאד אוהבים חזה אווז מעושן. השילוב של השניים  מוצלח ונותן לנו מנה נפלאה.

אני אוהבת להכין עם פרגיות אבל כמובן שאפשר גם עם עוף (כרעיים).

צריך זמן למנה זו. השריית העדשים (שעה) בישול איטי (3-4 שעות) מנה זו מתאימה לארוחת ערב, התחילו בצהריים, שימו על הכיריים ולכו לנוח. או התחילו בבקר מוקדם ואז תקבלו ארוחת צהרים נפלאה. אחריה לכו לנוח.  להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/10/07/%D7%A4%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%9F/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת