77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

אלבונדיגס (כדורי בשר בולגריים) ברוטב עגבניות

ארוחה בסיר אחד שכיכבה פעם בשבוע אצל אימי, ארוחה ליום חול

במקור הרוטב הוא רק רביחה של קמח עם פפריקה ומים.

מתאים ליונתן המתוק עם 2 השינים

ערכתי שינוים לרוטב עגבניות.

מצרכים

חצי קג` בשר בקר טחון

2 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות

פלפל לבן,מלח, תבלין לקציצות, פפריקה,

2 כפיות מרק עוף

חצי לימון, כפית סוכר

4 עגבניות בשלות

כוס מים

2 בצלים

תפוחי אדמה קלופים וחתוכים

4 כפות שמן

אופן ההכנה

קציצות

מערבבת את הבשר עם הלחם במגימיקס, מוסיפה

פלפל לבן,מלח ,פפריקה  ותבלין לקציצות לפי הטעם

לעצב קציצות עגולות קטנות,

לרוטב

לקצוץ 2 בצלים במגימיקס

לטגן את הבצל בשמן

4 עגבניות עם הקליפה וכוס מים לקצוץ במגימיקס

להוסיף לסיר , לתבל, בפפריקה , כפית סוכר,חצי לימון, 2 כפיות מרק עוף.

היום הוספתי גם כפית אריסה.

ברגע שהרוטב רותח, להנמיך את האש ולהוסיף את הקציצות  ותפוחי האדמה,

לבשל במשך כשעה ,עם חצי מכסה,

ולאכול בתאבון

אימי לא מרגישה טוב נוסעת ללוד.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת