00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

בראוניז עם המון שוקולד ואגוזים....

06/10/2010

 

 

כמעט שאין דבר יותר שוקולדי מבראוניז שעשויים טוב.... אז יאללה לעבודה!

מצרכים:

250 גרם שוקלד מריר

200 גרם מחמאה (פרווה)

1 כוס סוכר

4 ביצים

כוס וחצי קמח

חופן נטיפי שוקולד מריר

חופן אגוזים קצוצים

ההכנה:

ממיסים בסיר קטן את השוקולד, סוכר ומרגרינה שהמרקם חלק  והתערובת מעט התקררה מוסיפים את הביצים אחת אחת.  מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת בערבוב חזק עד שאין גושים בכלל. אני השתמשתי במערבל ידני - פשוט הכנסתי לתוך הסיר .  מוסיפים את האגוזים  ומערבבים.  משטחים את התערובת על תבנית אפיה בינונית  מרובעת מרופדת בנייר אפיה משומן. מחממים מראש תנור ל - 180 מעלות  ואופים כ - 20 דק'  או מיד שהקיסם יוצא נקי מוצאים מהתנור.  מצננים, שולפים את העוגה עם הנייר, חותכים לריבועים ובולעים.....

ועוד תמונה ממש מקרוב.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת