00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג בשלל צבעים

תבלינים בשוק בשכונת התקווה

שמועה מסתובבת במחוזותינו מזה זמן: טחינה חדשה שטעמה משובח הגיעה למחוז תל-אביב. ייצורה: בהר ברכה, הוא הר גריזים, מקום מושבם של השומרונים. יש אומרים שמי שטעם ממנה לא ירצה לטעום עוד מטחינה אחרת. זכתה הטחינה הזו שיהיו עליה אישורי הבד"ץ והכשרות למיניהם והיא עולה כפורחת בקרב המעריצים. תחקיר מקיף העלה שהיא נמכרת בחנות תבלינים  אשר בשוק של שכונת התקווה. זו היתה ידיעה מרעננת נפש שכן מקומות של פולקלור, צבעים וריחות נעימים והתנסות בטעמים חדשים של מאכלים אהודים, מתקבלים כאן תמיד בשמחה ובהינף החלטה שמנו פעמינו לעבר החנות. 

"מוזיאון" ססגוני נפרש לפנינו והלם בעוז בחוש הריח והראיה. הריח התבליני והאושר הצבעוני של המוצרים עירפל מעט את החושים. 3 צנצנות של הטחינה הורדו מן המדף כהתחלה להידוק הקשר הצרכני בינינו לבינן והן חיכו בסבלנות עד לתום הסיור בין המוצרים האחרים שקרצו מכל עבר.

רגע לפני שניגשנו לקופה, למרות שהבטחנו לעצמנו שלא נכנע.... 'החרמנו' - בזריזות ובאין רואה - כמה דוגמיות מן הפיצוחים החביבים עלינו ביותר, זאת, למען נרענן טעמם בפינו. שילמנו במהירות ונטשנו את המעוז! 

ועכשיו תאלצו להתאזר בסבלנות עד שאמסור  רשמים על טעמה של הטחינה החדשה שכן, רק לאחר שנחסל את הצנצנות (מתוצרת מומלצת אחרת) שכבר עומדות בשורה על המדף שבארון שבמחסננו ומחכות לתורן לעלות על השולחן, רק אז יגיע תורן של 3 הצנצנות, מהיום, להכנס לפס יצור....,

לעניות דעתי תאלצו לחכות כמה חודשים. עמכם הסליחה ובינתיים - תסתפקו בַּפיצוחים. הם מעולים. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

53 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אנימו אלא אם צויין אחרת