00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

העגבנייה שהתחפשה...

יש מאכלים שמחזירים אותי לילדות. לא הרבה, אבל יש יחידי סגולה שממש כיף להיזכר בהם. זה אחד מהם.

 מי לא מכין לפעמים שניצלים? טובל בקמח, ביצה ופירורי לחם? בין אם זה לילדים או בין אם זה לגדולים, תמיד נשארים לי עוד "חומרים" לטיגון ,אבל תמיד ניגמרים לי החזות לפני שניגמרים הפירורי לחם או הביצה. 

כשהייתי קטנה אבא שלי היה מכין לנו את זה המון ואני- אין פעם שאני מכינה שניצלים ולא יכולה להכין גם - פרוסות עגבנייה מטוגנות בפירורי לחם, בדיוק כמו שעושים שניצל. טובלים קודם בקמח, ביצה ואז בפירורי לחם. אין מה לאמר - מ ע ד ן - הכי טעים כשזה רק עכשיו יצא מהמחבת, אבל אפשר כמובן גם לחמם,

העגבנייה שהתחפשה לשניצל....יאמי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת