88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

שטרודל בקלי קלות

03/10/2010

אכלתי במסעדה נהנתי ,ניסיתי  והצליח. תהנו גם אתם.

8תפוחי עץ          5 חמוצים ו3 מתוקים, זה מה שהיה לי בבית מומלץ רק עם חמוצים

25 גר' חמאה

כוס וחצי אגוזים קצוצים

2 כפות גדושות סוכר חום

100 גר' חמאה למריחה

חב' עלי פילו

אופן ההכנה

לקלף ולגרד את התפוחים, לבשל בסיר רחב, להוסיף 25גר' חמאה,

2 כפות גדושות סוכר חום,כף גדולה קינמון,לבשל עד שהסוכר נמס,

להוסיף את האגוזים הקצוצים. לקרר קרור מוחלט.

כל עלה פילו לחלק לשניים במספרים ,

כל חצי לקפל ,למרוח במברשת חמאה נמסה

לשים במרכז כף גדולה גדושה מילוי

ולגלגל כמו עלי גפן

לסדר בתבנית

אם נשארה חמאה נמסה להוסיף שתי כפות סוכר חום ( אם לא נשארה מספיק חמאה למריחה להוסיף שמן) למרוח על כל שטרודל.

לאפות בחום 170 מעלות כ30 דקות

להפוך אותם ולאפות עוד 10 דקות

היתרון שאפשר להקפיא, לחמם ולהגיש

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת