00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מעדן אגסים ממולאים

  

החומרים הדרושים:
10 אגסים בינוניים קשים קלופים וחצויים
כוס יין אדום
3 כפות דבש
כוס וחצי מים
1מקל קינמון 


למילוי:
75 גרם תמרים מיובשים מגולענים חתוכים לטבעות
75 גרם משמשים מיובשים חתוכים לרצועות
150 גרם אגוזים קצוצים גס
1 כף פודינג (לא אינסטנט) או קורנפלור
כוס מים קרים

אופן ההכנה:
מרוקנים את האגסים,
מחממים בסיר שטוח יין ודבש מקל קינמון ומים
מוסיפים חצאי אגסים ומבשלים 5 דקות משני הצדדים.
מסננים את האגסים, מעבירים לתבנית פיירקס ושומרים את הנוזלים בסיר. 
ממלאים כל חצי אגס בתמרים משמשים..
מוהלים את הפודינג בחצי כוס מים קרים ומוסיפים לנוזלים שנותרו בסיר.
מערבבים כל העת (כדי שלא יוצרו גושים) כמעט עד לרתיחה. 
שופכים את הרוטב על האגסים ומפזרים אגוזים.
מכסים ומצננים. 

טיפים מיוחדים:
רצוי להכין יממה לפני ההגשה.
 
 
 
 
 
 

 
 
 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת