00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפה תפוחי אדמה בגבינה בולגרית


  

החומרים הדרושים:

6 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים במים וקלופים.
250 גרם גבינה בולגרית מגוררת
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מעט מלח ופלפל גרוס שמן זית לשימון תבנית. (רצוי פיירקס)
2-3 גבעולי טימין טרי
30-40 גרם חמאה

אופן ההכנה:

פורסים את תפוחי האדמה המבושלים לפרוסות עבות

ומניחים שכבה מהם על התבנית המשומנת הייטב בשמן זית. מפלפלים וממליחים.

מפזרים שכבה נדיבה של גבינה בולגרית מגוררת וממוללים את עלי הטימין.

מניחים שכבה נוספת של פרוסות תפוחי אדמה מפלפלים

ועליהם גבינה בולגרית מגוררת וטימין ומכסים בשיכבה אחרונה של פרוסות תפוחי אדמה.

מפזרים קוביות קטנות של חמאה מכסים בניר כסף ואופים בחום 180מעלות במשך שעה.


לפני ההגשה מפזרים פרמזן מגוררת ומשחימים מעט ללא כיסוי כמובן.





הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת