00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל בטעם של עוד - ממטבחה של יוכי

עוף וזיתים - סדנא

30/09/2010

 

עוף וזיתים - מאכל טעים וקל להכנה,

נהדר בתוספת אורז או פירה או אטריות...שווה ביותר!!!

 

עוף וזיתים/יוכי

כרעי עוף/שוקיים כמס' הסועדים

קופסת זיתים מגולענים או יותר - שטופים ומסוננים

חופן כרפס קצוץ

בצל קצוץ

שיני שום קצוצות

מלח, פלפל, כורכום, מעט חוויאג' למרק, מעט פפריקה

כרבע כוס שמן

מים עד גובה המצרכים בסיר.

 

אופן ההכנה

 מנקים ושוטפים את חלקי העוף.

בסיר רחב ושטוח מטגנים במעט שמן בצל גדול קצוץ עד להזהבה.

מוסיפים את חלקי העוף השטופים ומטגנים משני הצדדים קלות.

מוסיפים את הזיתים המגולענים השטופים והמסוננים.

מוסיפים כרפס קצוץ ושיני שום לפי הטעם הרצוי.

מתבלים במעט מלח - לא לשכוח שהזיתים מלוחים

מפזרים פלפל, פפריקה, חוויאג' למרק ומעט א. מרק מי שרוצה

מוסיפים מים עד לגובה כל המצרכים בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים.

מבשלים על להבה בינונית בגודלה אך נמוכה בעוצמתה - עד לצמצום הנוזלים - בערך כשעה.

מתענגים על מנת עוף וזיתים לצד אורז/תוספת אחרת

יוכי

 

 מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה

מוסיפים את העוף ומטגנים קלות משני הצדדים

 

מוסיפים את הזיתים המגולענים

מוסיפים את הכרפס, השום, התבלינים והמים

ולאחר כשעה של בישול זו התוצאה!

תהנו, יוכי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

מהיכן מבקרים אותי?
free counters
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל יוכי68 אלא אם צויין אחרת