00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של מירי

עוגת סנדוויץ` - בצק פריך ושוקולד

28/09/2010

 

טעמתי את העוגה אצל שכנתי ואהבתי מאד... לכן החלטתי לשתף אתכם.

בצק:

4 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

8 כפות מים

1 ו - 1/2 מרגרינה  (300 גרם)

1 סוכר וניל

 

שוקולד:

6 ביצים (מופרדות)

8 כפות קמח

200 גרם שוקולד מריר

1 כוס מים

1 ו-1/2 כוס סוכר

4 כפות קקאו

4 כפות נס-קפה

 

ההכנה:

מכינים את הבצק ומחלקים ל - 2 כדורים. מרדדים עם 2 ניירות אפיה  כל כדור לעלה בגודל התבנית.

את העלה לחלק העליון יש להגדיל מכיוון שהוא מתכווץ באפיה.

מבשלים את השוקולד + קקאו + נס קפה + מים עד שכל המרקם חלק, ממתינים מעט שיתקרר ומוסיפים

את החלמונים אחד אחד ומערבבים היטב.

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף חזק, מוסיפים את השוקולד לביצים בעדינות (בצורת קיפול).

זורים קמח מנופה מעל הבלילה וממשיכים לערבב בצורת קיפול עד שהקמח נעלם בבלילה.

מניחים על תבנית מרובעת בינונית מרופדת בנייר אפיה (חד פעמית בינונית) את העלה הראשון ומעליו את

בלילת השוקולד ואז מניחים את העלה היותר גדול עם נייר אפיה מלמעלה שלא יהרס ובסוף שולפים את הנייר.

אופים בחום בינוני 180 מעלות כ - 30 דק' או עד שהבצק העליון זהוב.

מפזרים אבקת סוכר ונהנים.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מי273 אלא אם צויין אחרת