00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג בישול וחיים בקצב הסלסה

אורז חגיגי ומרשים לאירוח

אורז חגיגי ומרשים לאירוח

כמות הפניות שקיבלתי אחרי ההופעה בתוכנית הבוקר הייתה אסטרונומית.
כולם רצו את המתכונים וברור שאתן אותם, אחד לאחד
.

, מהמתכון שגנב את ההצגה היה כמובן האורז ואתם יודעים מה? בצדק.

האורז הוא אמנם אורז לבן פשוט, אבל התוספות שעיטרו אותו הם אלו שהפכוהו לחגיגת טעמים אמיתיתעבר לקרנבל הצבעים שעיטר את הצלחת.

מי שמחפש מתכון חגיגי ומרשים לאירוח או בעצם לכל אירוע  -זה בול המתכון , האמינו לי, אני יודעת מה שאני אומרת. (הוא אפילו טעים כשהוא קר. תשאלו את כל הפירנאות שפרמו אותו, עד הגרגיר האחרון, אחרי תום השידור....).

את דרך הכנת  האורז, כך  שבוודאות ייצא אחד –אחד כבר הסברתי כאן בבלוג ומי שפספס מוזמן להיכנס לכאן.
יש שם הסבר מפורט לרבות תמונות שממחישות ומסבירות איך עושים – מה,  ואם תעשו מה שמוסבר אני מבטיחה לכם שיצא לכם אחושילינג של אורז.

אז מה  בתכלס הוספתי לאורז?
הוספתי גרגירי רימון (מרימון גדול אחד)
הוספתי 100 גרם שבבי שקדים  קלויים (שהקפצתי במחבת ללא שמן, אבל לפעמים אני אוהבת דווקא לטגן את השקדים עם שמן ולסנן וזה יוצא גם אחלה, אז חושו חופשי לבחור בדרך האהובה עליכם. יש כמובן דרך נוספת לקלייה והיא בתנור, חום
הוספתי 100 גרם דובדבנים מיובשים (יש להשיג בעדן טבע מרקט, או בחנויות אחרות)
הוספתי חבילה שלמה של נבטי צנונית.

הרכב הטעמים משתלב נפלא וכדאי לכם לא לוותר על אף מרכיב, אבל ברור שאתם יכולים לשחק עם התוספות עם מה שיש /או בא לכם...

אם אתם לא מכירים את נבטי הצנונית הא לכם הסבר קצרצר : נבטי הצנונית מגיעים למרכולים כשהם מחוברים בשורשיהם  למצע אדמתי שאותו יש לחתוך (עושים את זה בקלי קלות בעזרת סכין).
נבטי הצנונית הם נבטים דקים ולבנים שעליהם ירוקים בהירים וטעמם חריף , עדין ורענן. הם משתלבים בצורה מושלמת למתיקות הטבעית של הדובדבנים המיובשים ולרימונים הרעננים וטעמם הולך נהדר גם עם הטעם של השקדים הקלויים.
 מומלץ שלא לוותר עליהם במנת האורז .

זהו.

זו מנת האורז שלי .

היא יפה, היא צבעונית והיא טעימה שזה להתעלף מעונג.


יאללה, שיהיה לכם המשך יום של כיף וכרגיל : גשם של זהב.

אריאלה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

פלפלים

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אריאלה פיקסלר אלון אלא אם צויין אחרת