55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

שעועית ירוקה מוקפצת



מתכון מנצח שתמיד מתקבל בתשואות. מתאים לתוספת בכל ארוע, כולל בארוחת "על האש". הכנה - 7 דקות לערך.

600 גר` שעועית ירוקה (אני משתמשת בשעועית עדינה). יש להפשירה מעט לפני ההקפצה.

חופן שומשום

שמן זית

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס

- - - - - -

- למזוג מים רותחים על השעועית הירוקה, להשאיר אותה כשתי דקות במים, לסנן וליבש את השעועית. (לא לתת לשעועית להתרכך בתהליך זה, היא מאוד טעימה כשהיא עדיין קריספית וחצי מבושלת)

- לחמם מעט את שמן הזית בווק.

- להוסיף את השומשום לטיגון קל, לערבב.

- להוסיף את השעועית הירוקה, מלח ופלפל ולהקפיץ כדקה ולהגיש מיד

 

 

 

בתאבון...

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת